Select Page

A les 12.00 hores de hui es concentraven enfront de l’Ajuntament d’Altea la Corporació Municipal i els treballadors del consistori per a condemnar una vegada més l’assassinat masclista d’una dona a Alboraia (València), a les mans de la seua parella. Es tracta de la quarta víctima a la Comunitat Valenciana.

Previ al minut de silenci, Rocío Gómez, edil de la Corporació Municipal, ha llegit un manifest en repulsa a aquest nou cas de violència contra la dona. La regidora ha assenyalat que, “des del dia 1 de gener s’han comptabilitzat ja 24 casos de dones víctimes mortals de violència de gènere. Segons les estadístiques de la Delegació de Govern pertanyent al Ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat, s’han comptabilitzat un total de 1.000 dones víctimes de violència de gènere des que es van posar en marxa els registres oficials de feminicidis en 2003, a Espanya”. I ha afegit que “hui l’Ajuntament d’Altea es reuneix per a manifestar el seu compromís de lluita contra qualsevol tipus de violència i discriminació contra les dones”.

Pin It on Pinterest