Select Page

El #DebatAltea2019 es podrà seguir en directe a través de Ràdio Altea i el canal municipal de YouTube.

Amb motiu de les pròximes Eleccions Municipals del 26 de maig, el Departament de Comunicació i Noves Tecnologies de l’Ajuntament, encapçalat pel regidor Pere Barber, ha organitzat un seguit d’espais i entrevistes que tenen per objecte informar i donar a conèixer a la ciutadania els diferents partits polítics que concorren a les mateixes: UCIN, Cs, PODEM-EUPV, ALTRE, CIPAL, PSOE, COMPROMÍS i PP.

A més d’això, per primera vegada en la història local, els mitjans de comunicació municipals han organitzat un debat electoral, #DebatAltea2019, que serà retransmès en directe a través de Ràdio Altea, 107.6FM i www.radioaltea.com, i el canal municipal de YouTube (www.youtube.com/ajuntamentdaltea), en què participaran els huit candidats i candidates que encapçalen llista.

Aquest debat es celebrarà el proper dimecres dia 22 de maig, a les 20:00 hores, al Mirador de Palau Altea. L’ordre d’intervencions així com la ubicació dels candidats han estat establerts per sorteig. El debat estarà obert al públic i la durada del mateix serà de dos hores. Passat el debat, es podrà veure en diferit ja que aquest estarà disponible tant en el podcast de Ràdio Altea com al canal de YouTube.

Representant a les seues formacions i com a aspirants a l’Alcaldia d’Altea, participaran Mari Carmen Rojas, UCIN (Unión de Ciudadanos Independientes); Amalia Campomanes, Cs (Ciudadanos-Partido de la Ciudadanía); Nati García, PODEM-EUPV (Unides Podem-Esquerra Unida); Anna Alvado, ALTRE (Altea amb Trellat); Arianna Bürli, CIPAL (Ciudadanos Independientes por Altea); Vicenta Pérez, PSOE (Partido Socialista Obrero Español); Jaume Llinares, Compromís per Altea (Compromís) i Jesús Ballester, PP (Partido Popular).

Com a servei públic, els mitjans de comunicació municipals volen donar cabuda a totes les formacions polítiques que es presenten a Altea a les eleccions del proper 26 de maig. Per això, s’han posat en marxa diferents iniciatives que permeten a les alteanes i alteans conèixer els candidats i els programes electorals que aporten les seues formacions. El passat 10 de maig es van iniciar espais de debat sectorials amb un representant de cadascuna de les candidatures, en el qual s’han abordat diferents temàtiques com Benestar Social i Igualtat; Esport, Joventut i Participació Ciutadana; Educació i Cultura; Turisme i Comerç; Urbanisme i Infraestructures i Economia i Medi Ambient. Aquestos espais s’emetran fins al 17 de maig en horari de 20:00 a 21:30 hores. Fins al moment ja han escoltat els debats emesos, a través de l’APP de Ràdio Altea, 1.056 persones, tant en directe com en diferit.

D’altra banda, també a Ràdio Altea s’està entrevistant als diferents alcaldables. Unes entrevistes que es realitzen en directe, de 12:00 a 13:00 hores i que es prolongaran fins al dia 24 de maig.

Seguiment de tota la jornada electoral del 26 de maig

I com a colofó ​​a tota la tasca informativa que s’està duent a terme des de l’àrea municipal de Comunicació i Noves Tecnologies amb motiu de les properes eleccions municipals, es realitzarà un seguiment de tota la jornada electoral del 26 de maig. Ràdio Altea oferirà un informatiu especial a les 13:00 hores per avaluar la participació en la jornada i recollir els testimonis dels candidats a peu d’urna després d’emetre el seu vot. I aquest mateix dia, a partir de les 20:00 hores, en directe, Ràdio Altea emetrà una programació especial ‘dia d’eleccions’, en què s’aniran oferint els resultats conforme es vagen coneixent i s’acostarà als oients les valoracions de tots els partits una vegada finalitzat l’escrutini.

Pin It on Pinterest