Select Page

Diego Zaragozí, regidor de Cultura ha presentat ‘Elles’, un programa que recull diverses activitats amb motiu del Dia de la Dona i que tindran lloc a la Casa de Cultura. L’edil ha explicat que “el títol triat va sorgir en adonar-nos que no hi ha cap dona en el Departament de Cultura de la Casa de Cultura, per la qual cosa hem volgut dedicar-los aquestes activitats a elles, en un plural obert”.

Les activitats donaran començament el 6 de març a les 20.00 hores amb la inauguració de l’exposició col·lectiva “Nosaltres”, organitzada per Alba Alcaraz, tècnica de Belles Arts de l’Ajuntament d’Altea. L’exposició està formada per un grup d’artistes provinents de diferents parts d’Espanya, amb un total de 29 obres amb estils molt variats en els quals predomina la il·lustració. Cada artista ens mostra la seua visió sobre la dona, ja siga de forma simbòlica, metafòrica o figurativa. El títol “Nosaltres” convida al públic a formar part del col·lectiu i ser un més sense importar el gènere. L’exposició estarà oberta al públic fins al 3 d’abril en horari de 9:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 20:00 hores.

El dijous 7 de març es presentarà el llibre “Entre Dones”, a les 20:00 hores. Es tracta d’una recopilació de 10 escriptores del panorama actual, Raquel Ricart, Núria Cadenes, Isabel Canet Ferrer, Carme Manuel, Pepa Guardiola, Isabel García Canet, Lliris Picó, Mercè Climent, Anna Maria Moner i Maria Josep Escrivà. És la primera vegada que s’edita una recopilació de relats escrits únicament per escriptores i prologat per Maria Lacuesta, experta en literatura de dones.

La programació continua el divendres 8 de març amb el concert d’Elena Sáenz i la presentació del seu primer disc “Escenas”, tret al desembre de l’any passat. Una mescla de música instrumental i vocal, que explora formes contemporànies pròximes a la música jazz però amb forma de cançó i música clàssica. Una experiència musical sensorial que traslladarà al públic per la capacitat de l’artista de crear ambients i connectar emocionalment. L’edil de Cultura ha destacat que “val la pena acostar-se a la Casa de Cultura i gaudir d’aquest concert, perquè es tracta d’un lloc molt bonic per a fer-los”.

Finalment, la setmana amb motiu del Dia de la Dona conclou amb l’exposició bibliogràfica “Elles”. Des de l’1 fins al 15 de març, estarà disponible a la Casa de Cultura, un llistat de llibres d’autores espanyoles com Almudena Grandes, Ana Llenas, Carme Chaparro, Clara Sánchez, Cristina Fernández Cubas, Elia Barceló, Elvira Lindo, Gloria Fuertes, Julia Navarro i Matilde Asensi, entre moltes altres.

Diego Zaragozí ha convidat a tota la ciutadania a acostar-se a la Casa de Cultura i gaudir d’aquestes activitats.

Programació “Elles” revers

Programació “Elles” anvers

Pin It on Pinterest