Select Page

A les 12:00h de hui es concentraven a les portes de l’Ajuntament la Corporació Municipal i els treballadors del consistori per condemnar una vegada més l’assassinat masclista d’una dona a mans de la seua parella. Previ al minut de silenci, l’edil Pere Lloret ha llegit un manifest en repulsa a aquest nou cas de violència contra la dona.

Lloret ha recordat que en el que va d’any són ja 15 els feminicidis a conseqüència de la violència de gènere, deixant huit orfes. ‘’Hui convoquem aquest minut de silenci com a mostra de rebuig i solidaritat amb la família de la jove assassinada, mare de 5 fills. És la primera víctima mortal de la violència masclista a la Comunitat València en 2019, el presumpte agressor va ser detingut ahir per la vesprada, sent aquest el seu company sentimental’’.

Pin It on Pinterest