Select Page

Ahir dijous 10 de gener, va tenir lloc la jornada CreaTurisme que ha organitzat Turisme Comunitat Valenciana a Altea. Aquesta sessió va ser la primera jornada dels grups de treball especialitzats en Turisme Nàutic i Aquàtic i en Turisme de Busseig.

La regidora de Turisme, Anna Alvado, donava la benvinguda a les persones assistents acompanyada per Esther Valero, tècnica de l’àrea de màrqueting i producte turístic de Turisme Comunitat Valenciana, i per Daniel Díez, de CastroConsulting, empresa encarregada de la Secretaria Tècnica per a l’Impuls i gestió de la línia de producte Mediterrani Actiu-Esportiu. Alvado també va agrair a Turisme Comunitat Valenciana haver acceptat la invitació d’Altea a celebrar la primera jornada dels grups de treball “Turisme Nàutic i Activitats Aquàtiques a Mar” i “Turisme de Busseig” de la Comunitat Valenciana.

El primer grup de treball “Turisme Nàutic i Activitats Aquàtiques a Mar”, que es va realitzar al matí, va comptar amb la presència de 30 representants de diferents empreses de turisme actiu de les províncies de Castelló, València i Alacant. El grup de treball “Turisme de Busseig”, va tenir lloc de vesprada i van assistir 12 representants provinents de les tres províncies de la Comunitat Valenciana.

En aquestes sessions, es va sol·licitar l’adhesió formal de les empreses presents als grups de treball, els que comptaran amb uns beneficis fruit d’aquesta adhesió, com són la interlocució directa amb Turisme CV, l’accés a informació específica del sector nàutic i la participació preferent en diferents accions organitzades per Turisme Comunitat Valenciana i formació a través de la xarxa CdT, entre d’altres. A continuació, es van perfilar, entre tots els assistents, els requisits per a l’adhesió de les empreses al programa CreaTurisme, les quals comptaran amb un distintiu i imatge de marca, un segell que els identificarà com a membres del programa CreaTurisme, així com la participació preferent en accions comercials i promocionals de la mà de Turisme CV, tant a nivell nacional com internacional.

Alvado indicava que “és molt important realitzar un treball conjunt entre les administracions públiques i les empreses vinculades amb el sector que ens permeti assolir el producte turístic més òptim. Va ser interessant veure el punt de vista dels diferents actors dins el mateix sector, el de les empreses de turisme actiu, el de les Marines i Ports esportius, el de les empreses de lloguer d’embarcacions i el del sector d’allotjaments i restauració. Animo a totes les empreses alteanes assistents a aquesta jornada a seguir participant de les següents sessions de treball i fer totes les aportacions que consideren importants”.

Esther Valero i Daniel Díez van valorar molt positivament tant l’assistència, com la participació en les dos jornades dels grups de treball, agraint l’acollida per part de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altea.

Pin It on Pinterest