Select Page

L’àrea de Benestar Social, amb la col·laboració de diferents associacions i entitats, habilita al gimnàs del Centre Social un alberg per atendre les persones sense sostre, evitant així que pernocten a la intempèrie en aquests dies de baixada dràstica de temperatures.

Segons ha explicat l’edil de Benestar Social, Diego Martínez, “una vegada més, davant d’aquesta onada de fred que amenaça la nostra localitat, posarem en marxa un alberg perquè les persones que desafortunadament estan vivint al carrer puguen ser ateses i pernoctar a l’alberg”.

“L’alberg entrarà en funcionament hui dijous, a partir de les 19h i romandrà obert durant la nit de hui i la de demà divendres, al principi. Però en el cas que es perllongue l’alerta emesa per la Direcció General d’Emergències de la Generalitat, s’ampliarà també l’obertura del mateix”; ha matisat l’edil.

Martínez ha puntualitzat que, “l’alberg posarà a disposició de les persones que ho necessiten llit, roba d’abric i aliments”; alhora que ha agraït la col·laboració activa de Corazón Exprés, Creu Roja, Càritas, Dya, Protecció Civil i Policia Local. Entitats Socials i Serveis Públics que formen part de la Taula d’Emergències, que aquest mateix matí s’ha reunit per ultimar el dispositiu.

“Qualsevol persona que necessite de l’ús del mateix només ha de dirigir-se al Centre Social i allí se li atendrà”; ha conclòs el regidor de Benestar Social, Diego Martínez.

Pin It on Pinterest