Select Page

Centenars de persones, entre les quals es trobaven diversos dels regidors de l’Equip de Govern alteà, es concentraven en el matí d’ahir davant del consistori de Callosa d’en Sarrià en suport a la víctima i en contra de la violència masclista davant la recent agressió sexual col·lectiva succeïda al municipi.

La concentració, que mostrava la seua més enèrgica condemna i rebuig a aquesta nova agressió, així com el seu suport i proximitat cap a la víctima i el seu entorn, va comptar amb la presència de la subdelegada de govern a Alacant, Araceli Poblador; el secretari autonòmic d’Inclusió i de l’Agenda Valenciana d’Igualtat, Alberto Ibañez; la directora general de l’Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere, María Such; els membres de la corporació municipal de Callosa d’en Sarrià, encapçalats per l’alcalde Josep Saval i representants municipals de diverses localitats, entre elles Altea; integrants de l’associació comarcal de víctimes de violència de gènere ‘Dones amb Veu’, amb la seua presidenta Margarita Luján al capdavant; representants de diverses entitats locals, així com nombrosos representants de la societat civil i centenars de veïns de Callosa i comarca.

La concentració era una resposta unànime davant un nou cas d’agressió sexual i de violència contra les dones en la qual es llegia un manifest de repulsa contra les agressions masclistes. Manifest que incidia en que “la violència masclista és una greu vulneració dels drets humans i un problema social de primer ordre que atempta contra la dignitat i la integritat física i moral de les dones que la pateixen”.

“En aquestes coses hem d’estar tots a una de la mà. El respecte a les persones és bàsic i fonamental i no pot ser que per ser dona no se’ns respecte com a persones”; comentava l’edil d’Igualtat d’Altea, Vicenta Pérez, qui acudia a la concentració acompanyada pels també regidors alteans Imma Orozco, Maria Laviós, Diego Martínez, Roc Ferrer i Beatriu Nomdedeu, a més de la tècnic de l’àrea d’Igualtat.

Pin It on Pinterest