Select Page

La Casa de Cultura d’Altea acollirà este dimecres l’acte de presentació del concert ADDA Simfònica que es celebrarà el 16 de desembre a Palau Altea baix la batuta de Josep Vicent.

La presentació d’este important esdeveniment musical, oberta a tot el públic així com als mitjans de comunicació, tindrà lloc a les 19 hores i comptarà amb la presència del propi Josep Vicent; director artístic de l’ADDA i de l’orquestra ADDA Simfònica; de l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares i del regidor de Cultura, Diego Zaragozí.

L’orquestra ADDA Simfònica compta amb 43 membres professionals. El proper 14 de desembre l’agrupació oferirà el seu primer concert, dins de la programació de la temporada simfònica de l’auditori, amb un repertori dedicat a les grans simfonies de compositors com Beethoven i Tachaikovsky. El d’Altea serà el segon concert de la gira d’aquesta agrupació musical simfònica de la província d’Alacant.

 

Pin It on Pinterest