Select Page

En col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana i el Centre de Busseig Celacanto, la Regidoria de Turisme ha promocionat l’oferta turística de la Badia d’Altea a través de mitjans de comunicació especialitzats d’Alemanya, Regne Unit i França.

Del 4 al 8 d’octubre, dos periodistes de la revista Tauchen, principal revista de busseig alemanya, i col·laboradors de les revistes d’oci i viatges alemanyes Neue Reiselust i Raushier Magazine, van estar allotjats a Altea podent conèixer, a més dels fons marins de la badia d’Altea, la nostra localitat i gastronomia.

Durant el matí del 18 d’octubre, dos periodistes francesos representants de les revistes Plongez i Subaqua, així com una periodista britànica col·laboradora de les revistes Scuba i Unterwasser, també van poder gaudir d’una immersió en la nostra badia acompanyats del Centre de Busseig Celacanto.

La Regidora de Turisme, Anna Alvado, considera “molt important col·laborar amb aquest tipus d’accions, destacant que la climatologia d’Altea permet que siga una destinació de busseig durant tot l’any”. “Els turistes poden trobar a la Tourist Info Altea i la web www.alteaesmar.com

fullets de busseig i de snorkel amb diferents rutes i infografies que els faran descobrir, d’una forma sostenible, la riquesa del nostre fons marí”. Ha afegit Alvado.

“Altea estarà present, de la mà de Turisme Comunitat Valenciana, a la fira DIVE Birmingham, la fira de busseig més rellevant a Europa, on els usuaris podran trobar els fullets de submarinisme amb 6 rutes, ja que les possibilitats de busseig des de la nostra localitat són realment àmplies i comprenen multitud de punts d’immersió”. Ha conclòs la responsable municipal de Turisme.

https://www.alteaesmar.com/wp-content/uploads/2018/07/AYTO-ALTEA-FOLLETO-SUBMARINISMO.pdf

Pin It on Pinterest