Select Page

Palau Altea acull aquest diumenge a les 19:00 hores l’estrena de “Muerte en el Nilo”, una versió actualitzada del clàssic de misteri d’Agatha Christie, dirigida per Víctor Conde, sota la producció d’Alain Cornejo.

L’obra, amb funció única a Altea, compta amb l’actuació de Pablo Puyol, Ana Rujas, Miquel García Borda, Adriana Torrebejano, Fernando Vaquero, Ana Escribano, Sergio Blanco, Lorena Orte, Paula Moncada i Dídac Flores.

Una posada en escena actual amb cançons, coreografia escènica, projeccions i música, que serà part important en la producció, doncs entre els actors hi haurà un cantant i una pianista.

Les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web https://entradas.teatroenvalencia.com, o en taquilla des de dos hores abans de l’inici de l’espectacle.

Pin It on Pinterest