Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha convocat hui a les 12:00 hores un minut de silenci en la porta del Consorci, per a condemnar els assassinats de quatre dones, ocorreguts ahir.

A les portes de l’Ajuntament es trobaven la Corporació Municipal, encapçalada per l’alcalde, Jaume Llinares; treballadors municipals i veïns i veïnes d’Altea. L’edil, Imma Orozco, en representació de tots els membres del Consistori i de la ciutadania d’Altea, ha llegit un manifest mostrant el seu rebuig a qualsevol tipus de violència, “ahir va ser un dia especialment dur, quatre dones van ser assassinades, dues d’elles eren xiquetes de 2 i 6 anys, a Castelló, per açò volem manifestar la nostra consternació i el nostre insuportable dolor davant aquest trist succés”.

Imma Orozco ha lamentat que “aquesta plaça no estiga més plena, potser haguem fallat en la comunicació, però crec que com a societat civilitzada no hem de consentir ni la més mínima mostra de masclisme, fets com el d’ahir ens han de posar a tots en alerta”.

La regidora ha destacat que “estem al costat de les famílies de les dones assassinades, volem fer-los arribar el nostre condol i solidaritat en nom del poble d’Altea, i per elles guardem un minut de silenci, insuficient per a mostrar tot el nostre dolor”.

Pin It on Pinterest