Select Page

A la vista de la informació errònia publicada, relativa a la qualitat de les aigües de les platges d’Altea, i en llaures a evitar qualsevol alarma social produïda per aquesta notícia desencertada, des de l’Ajuntament es vol informar que el resultat de la valoració de la qualitat de les aigües de bany de totes les platges és d’EXCEL·LENT, conforme al programa de control de les zones de bany realitzat pel Servei de Planificació dels Recursos Hidràulics i Qualitat de les Aigües Direcció general de l’Aigua pertanyent a la Conselleria d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, tal com s’acredita en els informes de la qualitat de les aigües que han sigut exposats en els panells informatius situats en els accessos de cadascuna de les platges acomplint al prescrit en l’article 13. 2 del Reial decret 1341/2007, pel qual es regula la gestió de la qualitat de les aigües de bany.

Des d’aquesta Administració, lamentem la declaració errònia i irresponsable emesa, així com la possible alarma social innecessària que s’haja pogut crear, reiterant la qualificació d”EXCEL·LENT’ de totes les aigües de bany atorgada per l’Organisme autonòmic competent, segons els informes publicats.

 

Informació completa dades analítiques de les platges:

http://www.altea.es/regidories/infraestructures/platges/

Pin It on Pinterest