Select Page

Demà dia 5 de setembre s’obri la convocatòria de matrícula per a la formació de persones adultes, que romandrà obert fins al 20.

Les inscripcions es poden realitzar de dilluns a divendres d’11:30 a 13:30h i de dilluns a dimecres de 20:00 a 21:00h, en el Centre Docent Públic d’FPA Algar, al Camí de l’Institut S/N d’Altea.

L’oferta formativa abasta diferents cursos com la formació bàsica –alfabetització, neolectors i educació de base-, graduat d’ensenyament secundari –nivell 1 i 2-, castellà i valencià per a estrangers –nivell d’iniciació, mitjà i avançat-, valencià de la Junta Qualificadora, de la EOI i la cieaCOVA –nivells disponibles des de l’A1 fins al C2-, preparació per a la prova d’accés a cicles formatius de grau superior, així com cursos d’anglès i informàtica.

Vicenta Pérez, regidora d’Educació i Normalització Lingüística, destaca que enguany l’oferta formativa és molt àmplia, oferint de nou el curs d’Informàtica a causa dels bons resultats obtinguts de l’any passat.

L’edil comenta que “tal com vam començar l’any passat, el preu dels cursos correspon a l’import de la matrícula, la qual té un cost únic de 30 euros, d’aquesta forma aconseguim que els cursos siguen gratuïts”.

El Centre posa a disposició dos números de telèfon als quals contactar en cas de necessitar més informació: 966 885 818 i 627 477 484.

Pin It on Pinterest