Select Page

El passat divendres 24 d’agost, Jaume Llinares, alcalde d’Altea, va rebre la visita de Jaime González Ramírez, alcalde de la ciutat de Sant Vicente de Tagua Tagua en Xile, qui estava de vacances a Altea.

Durant la seua estada ha ressaltat la simpatia i bona acollida que li han brindat els alteans i alteanes, i s’ha deixat sorprendre per la bellesa del municipi, de la seua gastronomia i de les seues platges. L’alcalde de Sant Vicente de Tagua Tagua ha destacat el plaer de poder nadar en elles, doncs “són molt diferents a les de Xile, ja que l’aigua del Pacífic està molt freda”.

Tots dos alcaldes han intercanviat impressions sobre les seues respectives localitats, forma de govern i característiques singulars de la localitat de Sant Vicente de Tagua Tagua, situada al cor de Xile, amb més de 46 mil habitants.

Pin It on Pinterest