Select Page

La regidoría de Cultura de l’Ajuntament d’Altea ha presentat el concert que oferirà la flautista local Anna Alvado el pròxim dissabte 9 de juny, a les 20 hores, al Centre Cultural d’Altea la Vella. Alvado estarà acompanyada per la pianista Selena Cancino, i interpretarà obres d’Enesco, Taktakishvili i Rodrigo. Este recital és el que l’artista, pertanyent a la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella, ha preparat com treball fi de carrera.

Anna Alvado és membre d’una família molt vinculada a la música; la jove va cursar el grau mitjà en modalitat de flauta al Conservatori Professional d’Altea i estudis superiors al conservatori Oscar Esplà d’Alacant.

Este concert compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea, a través de la seua regidoria de Cultura, així com de la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella i el Conservatori Municipal Professional d’Altea.

 

Pin It on Pinterest