Select Page

El Centre Cultural d’Altea la Vella va acollir la passada setmana el taller d’elaboració de licors i infusions tradicionals, en què es va realitzar un recorregut per la cultura popular valenciana que feia referència a les plantes utilitzades en l’elaboració de begudes tradicionals, ressaltant les seues propietats medicinals.

Els assistents van poder elaborar la seua pròpia ampolla de licor seguint les instruccions i amb l’ajuda del professor Antoni Belda Antolín, encarregat d’impartir el curs, i que a més va facilitar una gran quantitat d’herbes de les nostres muntanyes i va transmetre les seues qualitats.

Beatriu Nomdedeu, regidora d’Agricultura i Medi Ambient, va destacar la importància de la informació facilitada pel professor ‘’ja que és un coneixement privilegiat dels nostres avantpassats que hem de conservar i transmetre a les noves generacions’’.

L’activitat ha estat organitzada per la Universitat d’Alacant i la regidoria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca d’Altea.

Pin It on Pinterest