Select Page

El regidor de Festes, Vicent Ripoll, ha visitat la localitat del Palomar, a la Vall d’Albaida, per conèixer de primera mà la Festa del Xop, les característiques són similars a les de la plantà de l’Arbret de Sant Joan. En la seua visita a El Palomar, Ripoll ha estat acompanyat per l’edil d’Educació, Vicenta Pérez i Josep Lanuza, en representació de Amics de l’Arbret.

Vicent Ripoll ha destacat que “la Festa del Xop té moltes particularitats que la fan germana del nostre Arbret, pel que hem convidat a una representació de l’ajuntament del Palomar a visitar el nostre poble a gaudir i conèixer la tradició del Arbret”.

El mateix regidor de Festes ha explicat que “a més de gaudir de la festa, els representants del Palomar participaran del Arbret, ja que els xiquets i xiquetes del col·legi del municipi i que formen el grup de danses de l’esmentat municipi ballaran al llarg del recorregut del Arbret pels carrers d’Altea i en la plantà del Arbret dels xiquets, per això la regidora d’Educació ens haja  acompanyat en la visita “.

Vicente Ripoll ha avançat que “s’estan treballant els documents oportuns per crear un conveni entre Altea i El Palomar amb l’objecte d’exaltar encara més la figura de l’Arbret i el que significa per a les dues poblacions”.

Finalment, Ripoll ha volgut destacar la importància de conèixer i mantenir les tradicions, ja que com ell mateix ha afirmat “són l’empremta i l’entitat d’un poble i de la seua gent”.

Pin It on Pinterest