Select Page

Diumenge passat la badia d’Altea va albergar la tercera edició de la Mediterranean Coast Challenge, que consisteix en una travessia nadant per les aigües d’Altea i l’Alfàs del Pi, en la qual es recorrerà la badia en quatre modalitats. Una de les modalitats, la travessia de 5,5 km, és una prova inclosa en la Copa d’Espanya d’Aigües Obertes de la RFEN. A més, per primera vegada, la competició d’Altea va tenir caràcter europeu, amb la celebració de l’Open Water European.

En total van participar 763 nadadors de diferents edats i categories. La prova de major distància, la de 10 quilòmetres, la va guanyar en dues hores i trenta-quatre minuts, el nadador guipuscoà, Xavier Ordoa. La prova valedora per al Campionat d’Espanya i autonòmic, la de cinc quilòmetres i mig, va ser la que va comptar amb més participants, fins a 350, vinguts de tots els racons d’Espanya. La cursa popular, de dos quilòmetres, la va guanyar la nedadora alteana, Sandra Ortolá.

També els xiquets es van poder iniciar en este esport, nadant en un xicotet circuit, al costat del Club Nàutic, de 500 metres.

La Mediterranean Coast Challenge, organitzada per l’empresa alteana Adrenalin Sport, ha comptat amb el suport dels ajuntaments d’Altea i l’Alfàs del Pi. El gerent d’Adrenalin Sport, Francisco Bolo, va valorar molt positivament aquesta edició “s’ha batut el nombre de participants superant els set-cents, el nivell d’organització ha estat òptim i hem complert amb totes les expectatives que ens havíem marcat, per això tenim la voluntat d’organitzar la quarta edició, perquè la Mediterranean Coast Challenger es consolide com una de les cites ineludibles en la natació en aigües obertes”.

Pin It on Pinterest