Select Page

Amb l’objecte de formalitzar les actuacions mediambientals, patrimonials i turístiques que l’associació De Amicitia porta a terme al municipi d’Altea, aquest matí ha tingut lloc la signatura de conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Altea i aquesta associació de voluntariat internacional. En l’acte han estat presents Anna Alvado, regidora de Turisme; Beatriu Nomdedeu, regidora de Medi Ambient; Inma Orozco, responsable d’Urbanisme i Alcaldessa Accidental a hores d’ara; a més del president de Amicitia, Ignacio González i un dels voluntaris amb què compta l’entitat.

Segons ha explicat Anna Alvado, “El departament de Turisme ja va signar, l’any passat, un conveni de col·laboració amb De Amicitia. En aquesta ocasió, hem volgut plasmar aquesta cooperació en un conveni més ampli ja que, a més del suport en Turisme, també han ajudat a millorar el patrimoni municipal, ajudant en els treballs de rehabilitació a El Poador i en el Búnquer de l’Olla, el any passat. No podem oblidar que és una associació que porta diversos anys col·laborant amb l’Ajuntament d’Altea en accions mediambientals, realitzant diferents camps de treball al llarg de l’any. Pel que fa a Turisme, estaran ajudant en els punts d’informació turística en temporada alta, tant a l’estiu com per Setmana Santa “.

Anna Alvado ha agraït a Amicitia la seua col·laboració i ha explicat que “es tracta de gent molt qualificada, jove, que parla diversos idiomes i fan una important tasca de cara a la imatge que volem donar del nostre municipi”.

De Amicitia, que té la seu en un poble de Madrid, com ha apuntat el seu president, Ignacio González, treballa en tot el territori nacional i en especial a la Comarca de la Marina Baixa i Altea, on porta 6 anys gestionant voluntaris internacionals per exercir projectes locals de manera individual o en grup.

“Ara hem fet un pas endavant amb la signatura d’aquest conveni en què hem estructurat el que veníem fent, sobretot en Medi Ambient, Urbanisme i Turisme. Per a un futur la idea és treballar amb la regidoria de Joventut i amb la de Serveis Socials “; ha avançat Ignacio González.

Pin It on Pinterest