Select Page

L’edil de Festes, Vicent Ripoll, ha informat que, amb motiu dels dies de la tradicional celebració de Pasqua, s’ha condicionat la zona de Villa Gadea perquè els centenars de alteans i visitants que solen acudir a la zona puguen gaudir al màxim d’aquest lloc del nostre municipi que cada Setmana Santa esdevé un punt clau de trobada.

Ripoll ha avançat que els dies 1, 2, 3 i 9 d’abril a l’àrea de Gadea s’instalaran taules i cadires, així com lavabos portàtils i s’augmentarà el nombre de papereres per a adequar aquesta zona.

El regidor de Festes ha recordat “que tant a Pasqua com a Sant Vicent els voltants de Villa Gadea són un dels llocs de màxima afluència, per la qual cosa cal fer un xicotet esforç per part de tots per mantenir la zona neta i en condicions per la qual cosa cal fer un bon ús de les instal·lacions per poder gaudir-les al màxim “.

Vicent Ripoll ha volgut animar la ciutadania a gaudir dels dies de Pasqua a Villa Gadea “ja que el seu enclavament i instal·lacions el fan únic per poder passar aquests dies de la millor manera, tant en família com amb els amics”.

Pin It on Pinterest