Select Page

Dimecres passat va tenir lloc una reunió entre l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; el regidor de Benestar Social, Diego Martínez i el Delegat per Alacant del Poble Sahrauí, Lehbib Alissalem, a més de representants de les dues associacions locals prosahara Luali i Juita.

En aquesta reunió el delegat Alissalem va exposar la real i crua situació en què es troba el poble sahrauí, a més de descriure les condicions de vida que tenen i la vulneració dels drets humans per part dels governs marroquians.

Lehbib Alissalem va voler a més agrair a l’ajuntament alteà tot el seu suport i la contribució que realitza mitjançant projectes com “Vacances en Pau”, que cada estiu porta menors sahrauís per conviure amb famílies alteanes i més se’ls presta assistència sanitària sempre que els siga necessari.

Tant Jaume Llinares com Diego Martínez han manifestat la importància de reunions com aquesta que, “ens fan entendre i veure més de prop situacions tan injustes com les que succeeixen al Sàhara”.

Pin It on Pinterest