Select Page

L’Ajuntament acollia en el matí d’ahir la Taula de Seguretat Local, la presidència va ser exercida pel Subdelegat del Govern a Alacant, José Miguel Saval, a instàncies del regidor de Seguretat Ciutadana, Vicente Ripoll. A la cita van acudir representants de la Policia Local, la Policia Autonòmica i de la Guàrdia Civil. Entre els diversos temes que es van abordar es va donar a conèixer una dada positiva; en l’any 2017 el nombre de robatoris va baixar en un 10% respecte al 2016.

La convocatòria, realitzada per la regidoria de Seguretat Ciutadana, va comptar amb una àmplia participació. Van estar presents el Comandant 2n Cap d’operacions de la Comandància de la Guàrdia Civil d’Alacant, Antonio Darder; el Capità cap 4ª Companyia de Calp de la Guàrdia Civil, Antonio Jesús; el Cap de lloc d’Altea Tinent de la Guàrdia Civil, D. Borja Fdez; el cap provincial Policia Autonòmica DF Manuel Lafuente; el cap de la Policia Local d’Altea, D. Herminio Navarro i la Cap de la Unitat Contra la Violència sobre la Dona, Sra. Purificació Algaba.

“Es va parlar de molts i molt variats temes, que pel seu contingut sensible no faré públics, però si voldria destacar que un cop més es posa en relleu l’estreta col·laboració entre els diferents cossos de seguretat. Una col·laboració que dóna fruits com és el descens dels robatoris en un 10% durant 2017 “ha declarat el responsable municipal de Seguretat Ciutadana, Vicente Ripoll.

Pin It on Pinterest