Select Page

El regidor de Benestar Social, Diego Martínez, es reunia aquesta setmana amb el President Nacional de l’ONG Aldeas Infantiles SOS, Pere Puig i amb la directora de la Delegació d’Alacant, Mónica Redondo. L’objecte de la reunió era obrir noves línies de comunicació i cooperació entre aquesta destacada ONG i el municipi d’Altea.

El mateix regidor ha explicat que “és tot un orgull que una entitat de renom internacional com Aldeas Infantils ens visite i així poder canviar impressions sobre diferents aspectes socials enfocats als menors, que són amb els que treballa aquesta ONG”.

Diego Martínez ha valorat de molt positiva la trobada i ha manifestat el seu desig que “aquesta siga la primera de moltes reunions, ja que va ser una reunió molt fructífera i interessant”.

Pin It on Pinterest