Select Page

Aquesta setmana tenia lloc a Altea la reunió entre la Directora Territorial d’Educació, Tudi Torró i el Cap de Servei d’Educació amb l’Alcalde Jaume Llinares, l’edil d’Educació Vicenta Pérez, la regidora d’Urbanisme Imma Orozco i els tècnics de les àrees d’Educació i Urbanisme.

Només tornar de la reunió que es va tindre per a tractar el programa EDIFICANT a València, on va anar una delegació de l’Ajuntament d’Altea formada per l’alcalde Jaume Llinares, la regidora d’educació Vicenta Pérez i dos tècnics de l’àrea d’educació i d’urbanisme, respectivament, la regidora d’educació va sol·licitar una reunió amb la directora territorial d’educació per a parlar de diversos temes susceptibles de formar part del citat programa. Donat que Tudi Torró tenia intenció de vindre al municipi per a visitar també l’escoleta Mini-món, es va acordar fer aquesta reunió de treball a alcaldia.

En la reunió es va parlar sobretot de EDIFICANT, abordant diferents aspectes relatius a les sol·licituds fetes pels centres, unes altres que estaven en marxa i sobre el procediment. Després de la reunió de treball, Vicenta Pérez, acompanyava a la directora territorial i al Cap del servei d’educació a fer la visita a l’escoleta infantil, on els esperava la directora del centre Mini-Mon. L’edil d’educació va comentar que “els dos han quedat gratament sorpresos per l’escoleta, tant per les seues característiques com pel seu funcionament i pla de treball, un fet que com a responsable del departament m’omple de satisfacció, ja que aquest va ser un dels projectes principals a desenvolupar en aquesta legislatura”, va concloure Vicenta Pérez.

Pin It on Pinterest