Select Page

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, recorda als joves d’entre 18 i 29 anys que el termini per a la presentació de treballs per a participar en la propera trobada del Douzelage, que tindrà lloc del 10 al 13 maig a Oxelösund -Suecia-, finalitza el proper divendres 16 de febrer.

Com explicava el dia de la presentació del concurs la responsable de l’àrea, “els participants han de tenir un nivell d’anglès que els permeta participar activament en la trobada i els treballs podran ser presentats fins el proper 16 de febrer a les 14: 00h a l’Ajuntament d’Altea “.

Segons els detalls aportats per l’edil, els treballs han de consistir en una proposta sobre la temàtica de l’esmentat encontre, “Integration in European cities – Twinning for successful integration and democratic engagement”.

El treball no excedirà els 10 fulls i ha de ser presentat en una de les dues llengües oficials de la Comunitat Valenciana, sense signar amb un lema i en un sobre tancat amb les dades personals de l’autor.

Vicenta Pérez anima a la participació, “perquè els joves que han resultat afortunats en trobades anteriors, tornen molt contents de l’experiència i pensem que és molt interessant que qualsevol jove pot venir com a representant del nostre municipi en el Douzelage”.

 

Pin It on Pinterest