Select Page

Amb la incorporació d’una agent  al departament municipal d’Igualtat aquest adquireix personalitat pròpia i es converteix en més funcional; segons ha indicat la regidora d’Igualtat, Vicenta Pérez, que ha explicat que dijous passat es va incorporar al departament d’Igualtat, gràcies a un ajut de Conselleria, una agent d’igualtat.

“Estàvem duent a terme polítiques d’igualtat, però a partir d’ara serà més fàcil la feina pel fet que una persona es dedique a una tasca que afavorirà la conscienciació de la ciutadania i als propis treballadors de l’Ajuntament”; ha apuntat l’edil d’àrea.

La nova tècnica, Begoña Cortés, abordarà les polítiques inclusives; el llenguatge inclusiu en la documentació interna i externa de l’Ajuntament; la prevenció en violència de gènere; oferirà assessoria i informació als treballadors municipals; treballarà en campanyes de sensibilització; entre molts altres assumptes.

“Hi ha molta feina per fer. Begoña ja està coneixent la realitat del nostre ajuntament. Hi ha moltes coses que s’han iniciat però queda anar desenvolupant i ampliant a altres. El que és evident és que de la mà d’una tècnic les accions es podran multiplicar “; ha comentat Vicenta Pérez.

L’edil ha recordat que s’han fet moltes intervencions i ha assenyalat que “a partir d’ara Igualtat tindrà una importància fonamental”.

Pin It on Pinterest