Select Page

El passat dissabte tenia lloc el I Torneig de la Fallera Calavera a Altea

El Centre Juvenil acollia el passat dissabte el primer torneig de la Fallera Calavera que es celebrava a Altea, organitzat per la regidoria de Joventut.

A les 18 hores donaven inici les rondes classificatòries, consistents en partides de quatre jugadors que havien de realitzar cinc partides entre ells. A la final passaven els 3 jugadors amb més puntuació en la ronda classificatòria.

Per a la final es van classificar Antonio Moll i Miguel Soriano, de la Vila Joiosa i Jose Maria Sellés, d’Altea. La final es va jugar amb el joc original més l’expansió, que afegeix noves cartes i dóna més emoció al joc.

El guanyador del torneig va resultar Antonio Moll, qui es va emportar la carta especial d’Ausiàs March de la Fallera Calavera, a més del pack de 12 cerveses artesanes Althaia. En segon lloc quedava Miguel Soriano, emportant-se el llibre de la Fallera Calavera, cortesia de Llibreria Mascarat.

Pere Barber, regidor de Joventut, expressava la seua satisfacció una vegada finalitzar el torneig, “ha sigut una sorpresa veure tanta gent participant, no esperàvem que vingueren més de 15 persones i al final hem estat al voltant de 30, és molta gent per a aquest tipus de jocs i més sent la primera vegada que s’organitza este torneig en Altea”.

A més, el regidor agraïa als col·laboradors la seua participació, “vull agraïr tant a Cervezas Althaia com a la Llibreria Mascarat la seua col·laboració, sense la qual no haguera sigut possible realitzar el torneig, i les facilitats que ens han donat en tot moment”.

Cerveses Althaia va facilitar un pack de dotze cerveses artesanes diferents. A més, va instal·lar un barril en en Centre Juvenil perquè els jugadors pogueren provar gratuïtament la seua cervesa. Per la seua banda, Llibreria Mascarat va facilitar el llibre de la fallera calavera i l’expansió del joc amb la qual es va jugar la final.

 

Pin It on Pinterest