Select Page

Els regidors alteans d’Ocupació, Diego Zaragozí,i d’Hisenda i Recursos Humans, Pere Lloret, conjuntament amb el regidor de Funció Pública i Treball de l’Ajuntament d’Alzira, Iván Martínez, van mantenir una reunió passat dijous 9 de novembre amb la Directora General de Treball i Formació del SERVEF, Rocío Briones, per a traslladar-li diverses demandes des de l’àmbit municipal.

L’Oficina de Projectes Europeus de les dues ciutats han demanat que es puga arbitrar per part de la Generalitat Valenciana un programa de mobilitat europea gestionat des dels Ajuntaments, per tal de millorar la formació i propiciar les pràctiques professionals en altres països per a persones joves aturades, facilitant així la seua inserció laboral. Una iniciativa que es planteja amb finançament del Fons Social Europeu.

Posteriorment, una delegació de l’Ajuntament d’Altea, amb la tècnica de l’Oficina de Projectes Europeus i els esmentats regidors, han visitat l’Ajuntament d’Alzira i les instal·lacions d’IDEA, la seua agència de desenvolupament local, on han estat rebuts per l’alcalde, Diego Gómez, el regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, Ivan Martínez, la directora de l’Agència Municipal, Carmen Herrero, i tècnics del departament.

Pin It on Pinterest