Select Page

La Regidora d’Urbanisme, Inma Orozco, llegia a la porta de l’Ajuntament el següent comunicat: “La violència masclista és un dels grans mals de la nostra societat. La setmana passada ens vam concentrar per repudiar la brutal agressió d’una jove dona a Elda que acabo amb la seua mort. Hui només uns dies després anem a fer visible el nostre horror davant de la màxima expressió del terrorisme masclista, l’assassinat d’una xiqueta de dos anys ahir a Alzira a mans del seu pare. Les institucions públiques no podem dubtar a l’hora de dedicar tots els nostres esforços per combatre aquesta violència però a més cada individu de la nostra societat ha d’assumir un paper actiu tant en l’educació dels nostres fills i filles com en la denúncia i la intolerància sense matisos cap les conductes masclistes que patim. Per això hui tornem a estar de dol silenciós, amb aquesta concentració volem donar a conèixer que estem al costat de la família i volem fer-los arribar el nostre condol i la nostra solidaritat #EnsVolemVives”

 

 

Pin It on Pinterest