Select Page

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altea i la Cambra de Comerç han organitzat un curs formatiu de dinamització del comerç local, gratuït per als assistents, que tindrà lloc el proper 25 d’octubre a la Casa de Cultura d’Altea de 15:00 a 17 : 00h.

“L’activitat, que compta amb la col·laboració de Alcea, Associació Local d’Empresaris i Comerciants d’Altea i té com a objecte mostrar les oportunitats de la dinamització comercial conjunta en àrees urbanes de manera que puguen convertir-se en destinacions comercials atractius i competitius”. Ha explicat l’edil de Comerç Anna Alvado.

“Es tracta d’un curs molt interessant que forma part del Pla de Suport al Comerç Minorista 2017 i anime a participar a totes les persones que tinguin la inquietud de millorar el nostre espai comercial”, ha comentat la responsable municipal de Comerç.

Les inscripcions es formalitzaran a l’Oficina de Comerç de l’Ajuntament d’Altea fins al mateix dia 25 al matí. Per a més informació poden dirigir-se al correu altea.comercio.cv.gva.es o al telèfon 965 84 13 00.

Pin It on Pinterest