Select Page

Este dissabte la música en valencià serà la protagonista amb els grups Zoo i Auxili als que també acompanyaran Pupil·les i Seguirem

 Este dissabte, 30 de setembre, es celebra la tercera edició del Fesporrat, el festival de música en valencià que té lloc a la barraca festera ubicada al camí de l’Algar d’Altea.

Després de l’èxit de les dos edicions anteriors, des de la Regidoria de Joventut, encapçalada per Pere Barber, s’ha preparat un festival amb els caps de cartell Zoo, que estrenen a Altea el seu últim disc ‘’Raval’’, que va veure la llum al mes de febrer, i Auxili, que estan a la recta final de la seua gira ‘’Foc i Vent’’. A més, també actuaran dos grups joves com Pupil·les, un grup valencià que ha revitalitzat l’escena musical amb el seu hip-hop, encapçalat per dos vocalistes i un dj. I tanca el cartell d’enguany Seguirem, provinents de Catalunya, són la primera banda tribut a Obrint Pas, la mítica banda valenciana amb la qual han crescut diverses generacions.

Les entrades anticipades es poden adquirir a un preu de 8 euros, fins demà a les 14 hores, al Centre Juvenil d’Altea, a Correus i al web https://www.entradasatualcance.com/fesporrat-2017-en-altea-alicante-eata/

El mateix dia del concert també es podran comprar les entrades a taquilla, a partir de dos hores abans de l’esdeveniment a un preu de 12 euros. El recinte, amb capacitat per a 3.000 persones, obrirà les portes a les 22 hores.

Com ha avançat el regidor de Joventut, demà s’anunciaran els horaris dels concerts que es podran consultar a la pàgina oficial del festival a Facebook: https://www.facebook.com/fesporrat/ Pere Barber també ha informat que al recinte del concert hi haurà servei de venda de begudes i de productes dels grups.

‘’Després d’un any de treball per configurar el cartell del festival, estem segurs que este dissabte viurem una nit de bona música i un millor ambient’’, assegurava el regidor.

Pin It on Pinterest