Select Page

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx ha obert el termini de matriculació de les Aules Universitàries de l’Experiència (AUNEX) de la seua seu d’Altea. Termini que romandrà obert fins a l’11 d’octubre i la matrícula s’ha de materialitzar a la Biblioteca Municipal en horari de 10:00 a 14: 00 h o de 17:00 a 20: 00 h de dilluns a divendres.

Com ha recordat l’edil de Cultura, Diego Zaragozí, el programa docent de les AUNEX és el pilar en què es basa el programa integral per a majors de 55 anys de la UMH, SABIEX, des del qual s’han impulsat col·laboracions docents i investigadores amb professors i professores que treballen sobre l’envelliment actiu i saludable, un dels reptes del programa H2020. En l’actualitat, aquest programa forma part de l’Associació Estatal de Programes Universitaris per a Majors (AEPUM) de la Xarxa Vives d’Universitats per a majors i, després de la signatura del compromís dels rectors de les cinc universitats públiques valencianes, s’ha integrat, també, a la Xarxa Valenciana de Programes Universitaris per a Majors.

“El curs passat va ser dels més intensos pel que fa a satisfacció per les classes i per les activitats extraescolars”; ha declarat el responsable de Cultura, que ha conclòs indicant que “va ser un any dels que major nombre d’alumnes es van matricular i la cloenda del curs a Altea va ser el punt final a un curs inoblidable que esperem es repetisca en la present edició”.

 

Pin It on Pinterest