Select Page

Pere Barber, regidor de Noves Tecnologies i Mitjans de Comunicació, i Rosa Mª Escolar, directora de Massmedia Broadband, han signat un conveni de col•laboració entre ambdues empreses.

Massmedia Broadband és un operador de telecomunicacions especialitzat en fibra òptica, encara que és una empresa jove, forma part d’un important grup nacional amb més de 20 anys d’experiència en el sector de les telecomunicacions oferint serveis als clients en territoris com la Comunitat Valenciana, Catalunya i Andalusia.

El conveni rubricat permet a l’Ajuntament d’Altea fer ús d’un dels canals de televisió per a la difusió dels seus continguts, en ell es podran seguir les emissions en directe i també les redifusions que es realitzen dels continguts generats per l’Ajuntament, que fins ara només era possible veure’ls a la plataforma Youtube. Per poder veure el canal els abonats de Massmedia simplement hauran de resintonitzar els seus televisors.

Pere Barber feia èmfasi que “es tracta d’una eina més que ens permet apropar-nos fins al ciutadà, i que li siga encara més senzill rebre informació d’Altea”. L’edil també avançava que “amb la nova programació de Ràdio Altea s’inclouran alguns programes en l’emissió pel canal, com els informatius diaris de les 13: 30h, i s’anirà augmentant de forma gradual l’emissió de més programes de Ràdio Altea, com puguen ser els debats i tertúlies”.

L’estrena de la cadena permetrà seguir en directe la programació especial que des de la Regidoria de Noves Tecnologies i Mitjans de Comunicació s’ha preparat amb motiu de les Festes Majors d’Altea. Aquesta programació inclourà este dissabte 16, a partir de les 20.30 h, l’acte de Coronació de la Reina de les Festes i Presentació de Vestits; continuarà el divendres 22, a les 20.00 h, amb la imposició de banderoles i pregó de festes, i tant el dissabte 23 com el dilluns 25 s’emetrà un programa especial que començarà sobre a les 19:00 h amb motiu de les entrades cristiana i mora.

La directora de Massmedia Broadband, Rosa Mª Escolar, ha destacat el caràcter local del nou canal de televisió “es tracta d’una plataforma que està a disposició de l’Ajuntament perquè puga oferir tot tipus d’informació municipal. El canal tractarà d’apropar tot el que esdevinga a Altea “.

Pin It on Pinterest