Select Page

La treballadora en pràctiques, Paqui Martínez, gràcies a una beca de la Regidoria de Joventut en col•laboració amb la Diputació d’Alacant, ha posat en marxa el projecte “Escoltem la teua veu” amb el propòsit de dinamitzar el Centre Cultural Juvenil.

El projecte està destinat als joves alteans que es troben estudiant en el primer i segon cicle de secundària i batxillerat. L’objectiu del programa consisteix a obtenir informació vàlida sobre els gustos i preferències dels joves, d’entre 12 i 18 anys, d’Altea per poder millorar l’oferta del Centre.

L’estudi, que es durà a terme durant les properes setmanes, té com a finalitat dinamitzar la participació dels adolescents en el Centre Cultural Juvenil proposant activitats atractives i d’acord amb els gustos i interessos dels joves alteans.

Es pretén obtenir la informació mitjançant el treball de camp, anant als diferents IES d’Altea lliurant a les aules una plantilla on els alumnes hauran d’aportar 10 idees per millorar l’oferta del centre. Després de recopilar la informació, la Tècnica en animació realitzarà un informe amb els resultats sobre les demandes dels joves que es tindran en compte per a la seua realització i posada en marxa al Centre Cultural Juvenil.

Pere Barber, regidor de Joventut i Esports, destaca el treball de camp realitzat per Paqui Martínez, “la veu dels joves és molt important perquè són ells els que han de participar en els projectes que oferim i la millor manera d’atraure’ls és que es realitzen activitats atractives i del seu interès”.

Pin It on Pinterest