Select Page

L’Ajuntament informa que el pròxim 30 de setembre finalitzarà definitivament el termini per a sol·licitar les actuacions gratuïtes, per part dels usuaris de la TDT, per les possibles afectacions ocasionades pels nodes 4G a la banda 800 MHz.

Per solucionar les afectacions a la recepció de televisió digital terrestre (TDT), a conseqüència de la prestació del servei de telefonia mòbil de 4a Generació i garantir que la posada en servei de les estacions base de telefonia mòbil no afecte la TDT, l’entitat LLEGA800 porta a terme les actuacions tècniques necessàries en les instal·lacions de recepció dels usuaris de TDT. Aquestes actuacions són de caràcter gratuït per als ciutadans afectats.

Si en el futur s’encengueren noves estacions base de telefonia mòbil, a la banda de 800 MHz, si així ho consideren necessari els operadors per millorar aquest servei, es tornaria a informar i s’atendrien de forma gratuïta les incidències que es produïsquen, obrint-se un nou termini de sis mesos des de la data d’encesa.

Per a posar-se amb contacte amb LLEGA800 s’ha de telefonar al 900 833 a 999

Pin It on Pinterest