Select Page

Per segon any consecutiu, la plaça de la Cantereria es va convertir en una improvisada sala de cinema a l’aire lliure, amb un mágnific acolliment. Més de 1800 persones es van donar cita durant les sis projeccions, que cada dimarts des del 18 de juliol i fins al 22 d’agost, es van oferir gratuïtament.

La Regidoria de Normalització Lingüística i Educació, que coordina l’edil Vicenta Pérez, va tornar a impulsar el projecte Bellaguarda de Cine, després del gran acolliment de l’any passat, i que va projectar pel·lícules molt conegudes per al públic familiar en valencià.
L’augment de dues projeccions més respecte a l’any passat ha sigut la principal novetat de Bellaguarda de Cine, enguany.

Per a Vicenta Pérez, “l’aposta que vam fer l’any passat ha valgut la pena, perquè en tan sols dues edicions i amb la resposta del públic el projecte s’ha consolidat, pel bon acolliment que hem tornat a tenir. A més, enguany hem tingut la sort que la comissió de festes de la Trinitat muntara un servei de bar per a tots els assistents, després de la proposta que els vàrem fer, per el que estem molt agraïts “. Segons l’edil de Normalització Lingüística i Educació, “les sis pel·lícules que varem projectar enguany, van omplir cadascuna de les sessions i fins i tot vam haver d’ampliar el nombre de cadires previstes. Així que el balanç no pot ser més positiu, ja que és una bona forma d’acostar la nostra llengua a la gent d’una forma molt amena”, va destacar Vicenta Pérez.

Pin It on Pinterest