Select Page

L’edil substitueix a Verónica López, que va renunciar a la seua acta de regidora després del seu nomenament com a directora general de Justícia.

Diego Martínez prenia possessió del seu càrrec com a regidor del grup municipal socialista a l’Ajuntament d’Altea en el ple ordinari celebrat dijous passat, després de la renúncia presentada per Verónica López motivada pel seu nomenament com a directora general de Justícia. Martínez ocupava el lloc número 6 de la candidatura socialista a les eleccions municipals de maig de 2015 i és el nou regidor del grup socialista, després de la renúncia d’Altea Llorens que ocupava el lloc número 5 en l’esmentada candidatura. Martínez assumirà les regidories de Benestar Social i Sanitat. Vicenta Pérez, actual portaveu del PSPV-PSOE i regidora d’Educació, s’ha fet càrrec d’Igualtat.

El passat mes d’abril Verónica López era nomenada directora general de Justícia de la Comunitat Valenciana. Després del nomenament, López va anunciar la seua renúncia a les retribucions i dedicació exclusiva a l’Ajuntament d’Altea on encapçalava la regidoria de Benestar Social, Igualtat i Sanitat i el càrrec de portaveu socialista. Verónica López va continuar com a regidora de l’Ajuntament alteà durant uns mesos amb l’objectiu de ”dur a terme una transició tranquil·la i normalitzada que no provoque el mínim desequilibri fins a lliurar l’acta de regidora quan el PSPV-PSOE d’Altea designe al seu substitut o substituta”.

Al mes de juny, la ja exedil alteana, va posar en coneixement del ple municipal la seua renúncia com a regidora del grup municipal del PSPV-PSOE. Vicenta Pérez, actual portaveu del grup socialista alteà, va llegir unes emotives paraules del que, segons Verónica López, és un ”fins prompte”.

Verónica López va rebre el suport i el reconeixement de tots els membres de la corporació municipal, que dijous passat donaven la benvinguda a Diego Martínez, que ha agraït la confiança dipositada en ell i s’ha compromès a exercir el seu càrrec amb responsabilitat, honestedat i vocació de servei públic.

A més, entre els punts del ple ordinari es va aprovar la pròrroga de la concessió administrativa del servei públic de Palau Altea a l’actual empresa concessionària pel termini d’un any; així com la modificació de les bases d’execució del pressupost de la corporació 2017 en l’apartat de despeses

Pin It on Pinterest