Select Page

La regidora de Turisme, Anna Alvado, va mantenir dilluns passat una reunió de treball amb la directora general d’Aeroports i Organitzacions Turístiques, Janice Mather, i el seu adjunt, Ricard Querol, de la companyia Jet2holidays, un dels tour operadors més importants del sector turístic i de l’aerolínia anglesa, Jet2com, al costat dels representants de l’Hotel SH Villa Gadea, Francisco Martínez i de l’Hotel Cap Negret, Amparo García, promotors d’aquesta trobada.

Aquesta reunió de treball s’engloba dins de la visita que la companyia anglesa està realitzant per la nostra comarca, amb l’ànim de triar una destinació de vacances per promocionar en els propers anys. Per aquest motiu, Alvado comentava: “estic molt satisfeta per haver pogut atendre i mostrar-los tot el que Altea els pot oferir. Seria un revulsiu importantíssim per desestacionalitzar el turisme al nostre municipi que aquesta companyia triara Altea com a destinació de vacances d’hivern. L’objectiu d’aquesta reunió és millorar considerablement el trànsit de turistes entre la Costa Blanca i el Regne Unit i que això repercutisca de forma molt significativa en el nostre municipi”.

Actualment Jet2.com vola des Leeds-Bradford, Belfast, Manchester, Newcastle, Blackpool, Edimburg, East Midlands i Glasgow a més de 50 destinacions europees entre els quals es troben 11 espanyoles: Alacant, Barcelona, ​​Gran Canària, Eivissa, Lanzarote, Menorca, Màlaga, Múrcia, Palma, Reus i Tenerife.

Des de la Regidoria de Turisme es va fer entrega tant de material promocional, com també la nostra àmplia oferta cultural, esportiva, nàutica, festiva, gastronòmica i lúdica per tal de promocionar la nostra destinació a l’estranger.

El 2012 Jet2holidays va ser guardonada amb premis importants com “millor aerolínia en vols de curta distància” en els Global Travel Awards5 i “millor aerolínia per a grups” en els GroupTravelAwards. Segons Ricard Querol, responsable de Airports & Tourism Organisations Analyst, ”enguany l’afluència de turistes a la Costa Blanca s’ha vist incrementada en un 43%, respecte l’any anterior, això es tradueix en 150.000 turistes més’’. ‘’Aquesta dada és molt encoratjadora i positiva i per això el nostre municipi ha d’estar a l’altura de les circumstàncies i aprofitar l’ocasió que se’ns ha ofert”, destacava Alvado.

La regidora agraïa a dos dels hotels més importants d’Altea, SH Villa Gadea i Hotel Cap Negret, l’haver propiciat aquesta trobada que tant pot beneficiar l’economia alteana.

 

Pin It on Pinterest