Select Page

La regidoria d’Infraestructures, encapçalada per Roque Ferrer, ha instal·lat a la platja de l’Olla un canal de natació que la connectarà amb la illeta. El canal està compost per 50 boies toroïdals, 11 boies inflables i 11 punts d’ancoratge ecològic per banda, tal com ha informat el propi edil qui indicava que el cost d’este projecte ascendeix a 4.658,50 euros.

El canal té una longitud de 500 metres i està instal·lat just enfront de la illeta amb la finalitat que les persones que decideixen nadar fins a la illeta ho puguen fer amb la seguretat que les embarcacions a motor no puguen creuar pel seu camí. A més, este canal podrà ser utilitzat pel Club de Natació d’Altea perquè puga entrenar en este punt de la nostra costa, ja que com assenyalava Roque Ferrer, ‘’el Club de Natació necessitava un espai en què poder practicar este esport de forma segura a les nostres platges, ja que era un tema que venien sol·licitant i que, per fi, per mitjà de l’actuació de l’àrea d’Infraestructures es posarà en marxa en unes setmanes’’.

Pin It on Pinterest