Select Page

La targeta de resident permetrà als veïns de la zona circular en les hores de restricció del trànsit

Vicent Ripoll, regidor de Trànsit, ha anunciat que des del dilluns 26 de juny, i fins el 12 de setembre, es restringirà el trànsit de vehicles al nucli antic d’Altea en un horari determinat. El regidor ha informat que, ‘’de la mateixa manera que l’any passat, es posaran en funcionament les targetes de resident perquè els veïns de la zona puguen circular durant el període horari en què el poble antic es tanca al trànsit. Les targetes de l’any passat són vàlides, i si algun veí no compta amb ella pot sol·licitar-la a l’Ajuntament d’Altea’’.

La restricció al trànsit tindrà el següent horari: De dilluns a divendres, de 19 hores fins a les 3 hores de la matinada. I els dissabte i diumenges des de les 13 hores i fins a les 3 hores de la matinada.

La mesura facilitarà l’accés a les vivendes de totes les persones que viuen en esta zona, assenyalava el regidor. Així mateix, Ripoll ha assenyalat que la targeta permet la circulació, però no l’estacionament de vehicles. En aquest sentit el regidor recordava les zones d’aparcament públic i gratuït del nucli antic: els aparcaments de Palau Altea, la Facultat de BB.AA. i junt al Conservatori.

El procediment per aconseguir la targeta, que és gratuïta, és sol·licitar un volant d’empadronament a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, i amb una fotocòpia del permís de circulació dirigir-se a la Policia Local d’Altea, on es facilitarà aquesta targeta de resident per poder circular en hores de restricció del trànsit al casc antic.

Pin It on Pinterest