Select Page

Aquest curs organitzat a sol·licitud de la Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament d’Altea tindrà lloc a la seu de la Cooperativa Agrícola d’Altea del 12 al 16 de juny.

Com ha explicat l’edil d’Agricultura, Beatriu Nomdedeu, ”la fructicultura de cultius subtropicals és una alternativa interessant per a determinades zones del sud-est peninsular. En aquest curs es pretén donar a conèixer els aspectes més rellevants (varietats, fertirrigació, control de plagues i malalties, poda) de dos cultius en auge, com l’alvocat i nispro”.

El curs és gratuït i va dirigit als agricultors i interessats del sector en general. La durada serà de 15 hores i l’assistència a la totalitat del mateix dóna dret a l’obtenció del corresponent certificat.

Per a més informació i inscripcions: 965455952 – EEA Elx – esexag_elx@gva.es

El programa del curs es pot consultar al següent enllaç:

http://www.ivia.gva.es/cursos-presenciales-de-formacion-especializada

 

Pin It on Pinterest