Select Page

La Regidoria d’Educació ha tornat a organitzar enguany representacions d’obres de teatre interactiu en anglès per als alumnes de primària, secundària i batxillerat dels CEIP i IES d’Altea durant la passada setmana. La companyia de teatre encarregada de les obres ha sigut ‘’Face to Face’’, que ha realitzat diferents obres segons el curs. Els 747 alumnes d’Educació Primària van poder gaudir de les següents obres: els xiquets i xiquetes de 1r i 2n de la representació “A Fishy Tale” i els de 3r a 6é de “Robin Hood”. Els 744 alumnes d’ESO i Batxillerat van poder gaudir amb els espectacles “Action” i “I spy”.

“És important que l’anglès també estiga present en activitats que realitzen els escolars i un bon lloc és amb aquest teatre en anglès adaptat per edats”, comentava Vicenta Pérez, regidora d’Educació. Han assistit els CEIPS d’Altea la Vella, Blanquinal, Garganes, Les Rotes i L’Olla i els IES Altaia i Bellaguarda amb un total de 1.491 alumnes.

Pin It on Pinterest