Select Page

El Centre Cultural d’Altea la Vella ha acollit este matí l’acte que la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Altea ha organitzat per commemorar el Dia d’Europa que es celebra hui, dia 9 de maig.

Beatriz González, regidora de l’àrea, ha sigut l’encarregada de conduir la jornada que s’ha centrat en una xarrada informativa amb el títol ‘’Viure a Altea com a ciutadà europeu’’ que ha sigut impartida en anglès. Prèviament, Jaume Llinares, alcalde d’Altea, ha donat la benvinguda a tots els assistents als que ha agraït la seua participació en esta activitat ‘’d’unió i concòrdia entre les diferents nacionalitats que composen la Unió Europea’’. Han participat també en esta jornada el regidor d’Hisenda, Pere Lloret; la regidora de Medi Ambient, Beatriu Nomdedeu i el regidor de Seguretat Ciutadana, Vicent Ripoll.

Durant l’acte, que ha sigut un èxit de convocatòria amb participants de distintes nacionalitats de la Unió Europea, s’ha presentat l’Oficina de Projectes Europeus, recentment creada i que enguany també s’ha implicat en l’organització d’esta activitat. També s’ha informat als assistents sobre l’administració municipal i, concretament, sobre el padró. L’acte ha sigut amenitzat amb un trio de músics del Conservatori d’Altea.

Beatriz González s’ha mostrat molt satisfeta per la bona acollida que ha tingut l’activitat, i ha avançat que ‘’amb l’objectiu de seguir treballant en pro de la integració dels ciutadans europeus que viuen a Altea, l’últim dilluns de cada mes, a les 12 hores, es celebrarà al Centre Cultural d’Altea la Vella una reunió per tal d’informar de les activitats que s’organitzen des de l’Ajuntament d’Altea’’. Estos encontres també serviran per recollir les demandes del col·lectiu de ciutadans estrangers.

Finalment, Jaume Llinares ha destacat que la nostra localitat és un exemple de convivència de diferents nacionalitats europees; i en este sentit ha posat l’accent en la importància de ‘’seguir treballant pel diàleg entre les diferents nacionalitats’’. ”Hui he tingut l’oportunitat de conèixer les seues inquietuds i mostrar-los el treball que estem fent des de l’Ajuntament, així com traslladar-los la nostra disponibilitat per resoldre els seus dubtes i que la seua vida aquí siga més fàcil”, concloïa l’alcalde.

Pin It on Pinterest