Select Page

Després de fer-se públiques les xifres de l’ocupació turística durant el període de Setmana Santa que reflectien els bons resultats d’esta campanya turística, la millor dels darrers anys. En l’àmbit esportiu també cal destacar la intensa activitat que ha tingut lloc a la Ciutat Esportiva que ha rebut a diversos equips de futbol i d’handbol del nord i centre d’Europa, que han realitzat el seu ‘stage’ a les instal·lacions esportives municipals d’Altea. Sense oblidar la celebració el Campus de Setmana Santa ‘’Green Revolution Soccer’’, del 18 al 24 d’abril, en el qual participen 40 xiquets de tota la comarca.

Coincidint amb la parada de la competició esportiva al nord d’Europa, Altea ha rebut al llarg del mes d’abril a tres equips de futbol, dos de Suïssa (un masculí i un femení) i un de Noruega que, aprofitant el bon oratge de la nostra localitat, han realitzat els seus entrenaments al camp de gespa natural del Municipal de Garganes.

Així mateix també han arribat a la Ciutat Esportiva jugadors d’handbol provinents d’un equip noruec que han entrenat a les instal·lacions municipals del 18 al 21 d’abril.

El regidor d’Esports, Pere Barber, mostrava la seua satisfacció perquè ‘’Altea està sent un referent de turisme esportiu per a molts equips europeus que trien la nostra localitat per a realitzar els seus ‘stages’ d’hivern’’. ‘’De fet, recordava el regidor, hem rebut equips estrangers des de principis de febrer, i al llarg dels mesos de març i abril hem seguit sent un destí preferent de turisme esportiu’’.

Altea s’està posicionant des de fa un temps com un destí idoni per a la pràctica esportiva d’equips estrangers que troben a la nostra localitat unes instal·lacions esportives polivalents a les que acompanyen el bon oratge i una oferta hotelera de qualitat que s’adapta a les seues necessitats.

Pin It on Pinterest