Select Page

El grup municipal socialista de l’Ajuntament d’Altea va anunciar ahir que Vicenta Pérez serà la seua nova portaveu, en substitució de Verónica López, recentment nomenada directora general de Justícia de la Comunitat Valenciana.

Vicenta Pérez compareixia ahir davant els mitjans de comunicació per informar d’este nomenament al qual ha donat suport tant el propi grup municipal, com l’executiva i l’assemblea del PSPV-PSOE d’Altea. Per a Vicenta Pérez, ‘’és un orgull ostentar aquest càrrec i que tots els companys del partit hagen coincidit en la meua persona per ser la nova portaveu del seu grup municipal’’. Així mateix, Pérez aprofitava per reiterar  l’enhorabona, en nom de tots els companys del grup municipal, a Verónica López pel seu nomenament i agrair el seu treball i dedicació a l’Ajuntament d’Altea.

La nova portaveu va voler manifestar la unió del PSOE d’Altea i la seua voluntat de seguir treballant per la ciutadania amb estes paraules: “El nostre grup municipal socialista pensa seguir treballant per i per als alteans amb la mateixa línea que ho hem estat fent i jo, personalment, seguiré amb la il·lusió que em fa servir als ciutadans, allà on el meu partit vaja encomanant-me”. També va informar sobre la situació actual de Verónica López, tal com ella ja ho fera, qui ha renunciat a les seues retribucions i a la dedicació exclusiva en l’Ajuntament d’Altea on encapçala la regidoria de Benestar Social, Igualtat i Sanitat, però continuarà com a regidora per a portar a terme una transició tranquil·la i normalitzada que no provoque cap desequilibri fins entregar l’acta.

 

Pin It on Pinterest