Select Page

El nucli antic d’Altea acollirà el pròxim 27 de maig la Trobada d’Escoles en Valencià de la Marina Baixa, que reunirà al voltant de 40 CEIPS i IES de la comarca. Entre les activitats que es realitzaran durant la jornada destaca, per la novetat, l’actuació del cor infantil de l’Escola de Música d’Altea.

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, i el president de la Societat Filharmònica Alteanense (SFA), Juan Tomás Laviós, han presentat esta iniciativa en la qual col·laboren l’Ajuntament i la SFA. Els han acompanyat Pere Andani, el professor de piano modern i encarregat dels arranjaments, i la professora de cant modern i cor, Saray Carrasco.

Com han explicat els professors, per a participar al cor no calen coneixements musicals previs, i podran participar tots els xiquets i xiquetes a partir de 6 anys. El termini per apuntar-se al cor és fins al 31 de març.

El repertori de l’actuació que el cor oferirà a les Trobades seran cançons pop i rock de mítics intèrprets com Madonna, Queen o The Police, adaptades al valencià.

Juan Tomás Laviós ha explicat que l’activitat és gratuïta i els interessats es poden inscriure a l’Escola de Música d’Altea. A més, el president de la SFA ha destacat les bones relacions entre la regidoria d’Educació i la SFA que promouen col·laboracions conjuntes com este projecte i també d’altres que es realitzen conjuntament.

Segons la regidora, ‘’és una oportunitat per a veure als nostres xiquets i xiquetes divertint-se interpretant temes de la nostra època mentre les mares, pares i públic en general assisteixen a un concert que, de segur, sorprendrà als assistents; per això demanem la col·laboració i participació de tots els xiquets i xiquetes d’Altea que els agrade cantar, per a que s’apunten al cor d’EsMuAltea, perquè s’ho passaran d’allò més bé’’.

  

Pin It on Pinterest