Select Page

Altea és un poble amb molta tradició gastronòmica. Conta amb molts restauradors i professionals del sector, a més dels mateixos alteans que també tenen eixes inquietuds, al que es suma també un ressorgir de la cuina.

‘’Des de la Regidoria d’Educació, explica la pròpia edil, Vicenta Pérez, hem detectat una necessitat al municipi de la que ens hem fet ressò i que ha motivat la construcció d’un aula de cuina. Aquesta aula està a les dependències de la FPA, el que permetrà fer un ús municipal d’ella, realitzant cursos i tallers i també donarà la possibilitat d’oferir aquesta aula a la organització d’esdeveniments que permeta la normativa.

Vicenta Pérez afegia que, ‘’l’aula dona l’opció de programar noves activitats amb menuts, grans, parelles, famílies…, de forma que enriqueix les possibilitats d’aprendre i de gaudir en el procés d’aquest aprenentatge. A més, és tracta d’una opció interessant per a l’educació en igualtat de gènere, que també és uns dels reptes que tenim dia a dia les administracions en la societat actual’’.

Amb motiu de la creació d’aquesta Aula de Cuina municipal, des de la Regidoria d’Educació, s’anuncia la possibilitat d’impartir cursos allí, de forma que es recolliran les propostes per a impartir-los.

La persona interessada en impartir un curs haurà de ser autònoma o empresa, presentarà una declaració responsable d’estar al corrent amb la Seguretat Social i Hisenda, presentarà el seu CV i emplenarà una plantilla que estarà disponible com a documentació al web de l’Ajuntament, Facebook de la regidoria d’Educació i l’oficina OAC.

Les propostes han d’estar enquadrades dins de: iniciació, fred, calent i dolç. Aquestes propostes es valoraran per a configurar la programació de la cuina i formaran part d’una bossa oberta per a impartir-los.

Una vegada recollides les propostes que presentaran els interessats en impartir els cursos, la Regidoria d’Educació designarà un equip tècnic on s’inclourà un professional, almenys, de reconegut prestigi local. Una vegada seleccionats els cursos, s’anunciaran i s’oferiran per a que els possibles alumnes facen una prematrícula, segons el nombre d’inscripcions que s’hagen realitzat per curs i les possibilitats d’horaris, s’oferirà el curs per a formalitzar la matrícula. Si el curs no reuneix un mínim d’alumnes, no es realitzarà.

El termini per presentar les propostes a l’OAC, dirigides a la Regidoria d’Educació, és fins al 31 de març per a aquesta primera planificació de la programació.

Descarregar Instancia solicitud aula de cocina_web

Pin It on Pinterest