Select Page
  • El curs és gratuït i està dirigit a totes les persones interessades. Les places són limitades. 

La regidoria d’Agricultura que encapçala Beatriu Nomdedeu, ha presentat la Jornada Tècnica d’Especialització de Poda i Empelt de Cítrics que tindrà lloc el pròxim dia 9 de març a la Cooperativa Agrícola. El programa de la jornada, que s’iniciarà a les 10 hores i es prolongarà fins a les 19 hores, serà impartit per Ricardo Bellver, de l’Estació Experimental Agrària d’Elx, STT Elx, i abordarà la poda i l’empelt de cítrics i com portar-ho a la pràctica en arbres joves i adults.
Els curs és gratuït i està dirigit a totes les persones interessades. Les places són limitades. Per a més informació i inscripcions cal dirigir-se a la regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament d’Altea, al telèfon: 96 584 13 00.

Pin It on Pinterest