Select Page

Educació ha anunciat els dos guanyadors del concurs ‘’Vens al Douzelage?’’ organitzat per la regidoria per seleccionar els dos joves que participaran en la 42 Trobada General del Douzelage, que es celebrarà a Bad Kötzing (Alemanya) de l’11 al 14 de maig.

El primer seleccionat ha sigut el treball d’Antonio Manchón, que ja va participar l’any passat en la convocatòria, i en segon lloc ha sigut seleccionat el treball de Marta Guillén. Les propostes presentades pels joves han tractat sobre els refugiats a Europa, que serà la temàtica general de les jornades d’agermanament. El premi consisteix en l’assistència, com a membres de la Delegació Oficial, al 42 Encontre General del Douzelage en Bad Kötzing (Alemanya), de l’11 al 14 de maig de 2017 on participaran com a delegats dins de l’Encontre Jove, amb totes les despeses referents a la trobada pagades, viatge i estada a la ciutat alemanya en les referides dades.

Els membres del jurat, presidit per la regidora d’Educació, Vicenta Pérez, han estat Vicent Ripoll, regidor de Festes i Seguretat Ciutadana; Pere Barber, regidor de Joventut, Comunicació i NN.TT; Jesús Pons, Vice-Secretari de l’IES Bellaguarda i Mª Ángeles Berenguer, Tècnica d’Educació de l’Ajuntament d’Altea. Tots ells han felicitat els dos joves, i han destacat l’originalitat de les dos propostes guanyadores que tracten la qüestió dels refugiats des d’un punt de vista acollidor, de respecte i solidari.

Per a Vicenta Pérez, regidora de l’àrea, ‘’debatre sobre els refugiats a Europa és tot un desafiament per a nosaltres com europeus. Europa ha d’arribar de nou als ciutadans; és una sort en el cas d’Altea, poder comptar amb aquesta delegació que s’ha configurat gràcies al concurs”.

Pin It on Pinterest