Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, ha rebut en dependències d’Alcaldia al policia local, Ángel Tous, per fer-li entrega del reconeixement manifestat per la ciutat japonesa de Gotenba, en la Prefectura de Shizuoka, per “la seua encomiable actuació” mentre es trobava de vacances al Japó durant el passat mes d’agost. Han estat presents també el regidor de Seguretat Ciutadana, Vicent Ripoll i l’oficial de la policia local d’Altea, Juan Antonio Posadas Alós.

Segons informen les autoritats policials japoneses, Ángel Tous va rescatar durant el seu descens de la Muntanya Fuji a un xiquet ferit que es trobava en dificultats i l’agent de la policia es va encarregar personalment de transportar-lo fins un lloc segur on va poder ser degudament atès.

Com a prova d’este reconeixement de les autoritats nipones a l’agent alteà s’ha fet arribar a l’Ajuntament d’Altea, a través de l’Embaixada Espanyola al país nipó, un certificat d’agraïment i apreci signat pel comisari superintendent en cap de Gotenba, Hiroya Suzuki, que l’alcalde d’Altea ha entregat a Ángel Tous. Per la seua banda, l’Embaixador espanyol al Japó, Gonzalo de Benito, també dedica unes paraules d’agraïment personal al policia local d’Altea, “pel comportament cívic mostrat, el seu sentit del deure i de la responsabilitat i per la bona impressió causada davant la societat japonesa” gràcies al seu gest.

Pin It on Pinterest